Home Actueel
De huidige website is verouderd. We gaan binnenkort gebruik maken van een andere dienst.
Excuses voor het ongemak. Voor actuele informatie kunnen ouders/verzorgers terecht bij Social School.  
We gaan van deze service gebruik maken, om u voortaan sneller en gerichter op de hoogte te houden van bijzonderheden en nieuwtjes. Ook kunt u er inloggen om bijvoorbeeld zelf de oudergesprekken in te plannen. Daarnaast worden er foto's geplaatst en kunt u in de agenda kijken welke activiteiten/toetsen er gepland zijn.

Het is dus belangrijk dat u zich zo snel mogelijk aanmeldt. Bij vragen of problemen kuntterecht bij meester Arnold of juf Andrea.


Op http://www.socialschools.nl/inloggen/ 
kunt u een account aanmaken en met de activeringscode die u van school heeft gekregenwordtgekoppeld aan De Klimroos. Daarna kunt u ook de digiduif-app installeren op uw smartphone of tablet. Deze is gratis te downloaden bij o.a. Google Play.
 
 
Ieder jaar reikt het ROVZ een Karla Peijs Award uit aan het kind dat de mooiste tekeningkleurplaat of knutselplaat heeft gemaakt. Dit jaar zijn wij ook in de prijzen gevallen
Anouk van Leeuwen uit groep 5 heeft met haar ontwerp de prijs gewonnen!!! Ze kreeg een oorkonde en een  cadeaubon van €25,-. Dat was nog niet allesBij de uitreiking van de prijs kreeg heel groep 4/5 een heerlijk stuk taart!
Anouk gefeliciteerd!!!! Klik op de link voor de foto's