Home Welkom Contact

OBS De Klimroos 
Hinkelingestraat 8
4413 AG Krabbendijke

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Telefoon: 0113 – 506122
 

Aanmelden nieuwe leerlingen

Als uw kind 4 jaar wordt mag hij/zij naar de basisschool. Wij begrijpen dat u eerst de school wilt bekijken en de mensen ontmoeten die er werken, voordat u uw kind 8 jaar lang aan onze zorg toevertrouwd. Hiervoor kunteen afspraak maken met directeur Gerrit Coldeweijer of teamleider Arnold Meijer. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0113-506122 of anders kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Zij informeren u graag over waar openbaar onderwijs voor staat, de gang van zaken op De Klimroos en de werkwijze binnen de groepen. Aansluitend wordt er een rondleiding door de school gegeven en kunt u kennismaken met de leerkrachten.
U ontvangt de schoolgids, de jaarkalender en een aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier kunt u ook alvast hier downloaden en vooraf invullen.
Het aanmeldingsformulier kunt u, samen met een kopie van de zorgpas van uw kind, weer op school inleveren. Dan wordt uw kind officiëel ingeschreven.
Ongeveer 6 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de juf van groep 1 contact met u op om af te spreken wanneer uw kind een paar keer vooraf kan komen wennen in de kleuterklas.


Onze schooltijden:

  • maandag t/m vrijdag         08.30 – 14.00