Welkom  bij OBS de Klimroos
De Klimroos is een basisschool voor openbaar onderwijs. Dat wil zeggen, dat kinderen van 4 tot en met 12 jaar, ongeacht geloof, ras, afkomst, uiterlijk of wat dan ook welkom zijn op "De Klimroos".

Schoolgrootte
De
Klimroos heeft ongeveer 90 leerlingen. We werken dit schooljaar met 4 klassen, te weten: groep 1/2, groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Op dinsdag wordt groep 3/4 gesplitst.

Wat we belangrijk vinden
We vinden het heel belangrijk dat kinderen graag naar school gaan en dat ze plezier hebben in het leren. Kinderen moeten zich veilig voelen. We trachten daarom de sfeer op school zodanig te creëren en het onderwijs zo in te richten dat ieder kind, ongeacht de bovengenoemde verschillen, zich bij ons thuis voelt

Stichting SOM

De Klimroos is onderdeel van Stichting SOM. SOM staat voor Samen Onderwijs Maken. Dat doen we met vijf openbare basisscholen in de regio Reimerswaal in Zeeland. En met vier openbare basisscholen in West-Brabant. U vindt onze scholen in Yerseke, Hansweert, Kruiningen, Krabbendijke, Rilland, Bergen op Zoom, Hoogerheide en Dinteloord.

Volg ons ook op Facebook!

We hebben 1 gast online